Новинка
Бамбук бижута контейнер с Дзен часова грим организатор голям капацитет кръгла кутия за съхранение на аксесоари за коса

Бамбук бижута контейнер с Дзен часова грим организатор голям капацитет кръгла кутия за съхранение на аксесоари за коса

Проверете за наличност: Налично за поръчка
BGN 62.00
BGN 70.38


Ковчег за бижута QUEWU
Продуктовата детайл :
Марка : ZEN's БАМБУК
Материал : бамбук и
Измерване :
Описание на продукта
- Подходящ за съхранение на малки предмети, като бижута, шалове и други аксесоари. Междувременно, можете да окачите на своите пръстени в багажник на клоните.
- Изработен от бамбук и бамбуково влакна композитен материал. Бамбукът е здрав естествен материал, който придава усещане за топлина. Бамбук композиционен материал влакна degradable и облегченн, но също е силен и здрав. Можете да видите малки петна буйволовой кожата върху бяла повърхност. Точно така, те бамбуковое влакна.
- Контейнер за бижута-това е добра комбинация от китайски стил и модерен дизайн. Мек, кръгъл контейнер идеално се съчетава с птичи интериор. Това прави красива рамка за вашите бижута на тоалетката.
Инструкции за грижа :
Избършете с чиста влажна кърпа
Избършете с мек почистващ препарат
Почистете, подсушете с чиста кърпа
Моля, обърнете внимание : в различни дисплеях ще бъде малка разлика в цвета .Всички размери са измерени ръчно с изпълнението (заколебанным) на 2-3mm.
Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да го подобри. Искрено ви благодаря за вашите мнения.
Условия за продажба
Клиентът може да бъде облагаем с вносни мита и данъци. Помолим на купувача за покупната цена, само. Някакви допълнителни такси трябва да бъдат платени от купувача.
Отстъпка
Ние предлагаме отстъпка за клиент, който искал да закупите нашите продукти на едро. Отстъпка зависи от количеството на закупените стоки и се прилага към обичайната цена на дребно. Моля, свържете се с нас за получаване на отстъпки и текущата оценка на запаси.
Детайли за доставка
(1) Всички детайли ще бъдат изпратени с 7 работни дни след като вашето обезщетение, е много ясна.
(2) всички поръчки, изпратени от компанията ZEN's БАМБУК, изпратени чрез услуга за доставка economy с отслеживающим номер.
(3) Безплатна доставка само за стълб на кит.
(4)дистанционно област може да доведе до допълнителни такси за доставка.
За нас :
Като оригиналния дизайн на марката, ZEN's BAMBOO популяризира бамбуковую култура в Китай и дори в целия свят. Те са участвали в 100% Design London през 2014, ЕКСПО 2015, PDC, CFNZ2016 и така нататък.

Общи свойства

Материал:
бамбук

Добавки за продукти

Urijk 1бр офис стелажи за съхранение клип на компютъра на екрана маса аксесоари организатор за козметика полк домашен офис организатор

Scroll