Новинка
Популярният Сейф Речник Тайната Книга На Пари Скрита Тайната На Безопасността Сейф Заключване На Пари В Брой За Съхранение На Монети, Бижута Парола Шкафче

Популярният Сейф Речник Тайната Книга На Пари Скрита Тайната На Безопасността Сейф Заключване На Пари В Брой За Съхранение На Монети, Бижута Парола Шкафче

Проверете за наличност: Налично за поръчка
BGN 32.00
BGN 42.88

Име на продукта : кутия за предпазители тръба книга материал : имитация на метална подложка речник + форма на цилиндър : ключов раздел : жена два ключа, не е общ! Блок предпазители книга средни и малки трите спецификации : голям : 265 * 200 * 65 мм (дебелина) малко по-малко, отколкото на хартия формат А4 брой : 240 * 155 * 55 мм (дебелина) на нормалния размер на книги тръба : 180 * 115 * 55 мм (дебелина) на малко повече от 100 юана Бележки цвят на продукта : черен, тъмно червен, жълт, син. Как и какъв цвят, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти. Цвят на доставка по подразбиране-черен големи средни малки руски клиенти, моля имайте предвид, получателят, моля напишете пълното си име. корабната компания трябва да се пълното име, за да изпратите пакет.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности, в рамките на 10 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля,обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на deliery. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от изпращане.Цената на доставката не се включва никакви данъци inport, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността,купувачът носи отговорност за такива щети или загуби,и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.

Общи свойства

Номер На Модела:
JB5002

Добавки за продукти

Scroll